logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Woonshop service & interieur styling

"The details make the design"

Woonshop service & interieur styling

Mogen wij jou verwelkomen als nieuwe of vaste klant voor een interieuradvies of compleet interieurontwerp.
Dan kun je aansluitend gebruik maken van onze woon-winkel en styling diensten.
Na jouw opdracht hiertoe starten wij met het opstellen van een vrijblijvende kostenraming en na akkoord hiervan gaan wij aan de slag met het interieur project.

De 10 grote voordelen van onze woonshop en interieur styling diensten:

 1. Uit ervaring weten wij dat het jou als klant veel tijd, stress en soms zelfs onnodige kosten scheelt.
 2. SBZ Interieur Design heeft goede rechtstreekse contacten met diverse woonmerken, leveranciers, inkoopcentra en kwalitatief goede winkels in de woonbranche. Hierdoor kunnen wij in sommige gevallen ook scherpe prijzen bedingen.
 3. Wij hebben vaak de mogelijkheid om collecties in te kopen die nog niet in reguliere de winkels verkrijgbaar zijn. Zo kun je er van op aan dat jouw vernieuwde interieur desgewenst helemaal ‘on-trend’ is.
 4. Wij kijken naast ook aspect ‘mooi’ ook zeker naar praktisch en haalbaar. Jouw woonwensen en budget staan centraal in alle beslissingen die wij maken.
 5. Wij kijken met een kritisch en professioneel oog naar alle producten die wij voor je aanschaffen.
 6. Tijdens het woon-winkelen zoeken wij de mooiste producten voor je uit, in de juiste materialen en kleuren combinaties.
  Zo weet je zeker dat alles qua kleur en stijl bij elkaar past. Dit scheelt een hoop ergernis aan mis kopen en retourneren.
  En wij zorgen direct voor meer eenheid in jouw nieuwe interieur door alles bij elkaar uit te zoeken.
 7. Desgewenst bemiddelen/ ondersteunen wij ook bij aankoop van muur, vloer- en raamdecoratie.
 8. Wij onderhouden goede contacten met schilders- en klusbedrijven, zodat indien nodig wij je ook hiermee kunnen helpen.
 9. Je weet al snel wat je van ons kan verwachten door ons uitgebreide portfolio te bekijken, plus vooraf is er altijd eerst een interieuradvies aan huis. Alvorens wij voor je aan de slag gaan met winkelen en de uiteindelijke interieur styling.
 10. Je ontvangt altijd eerst voorafgaand aan het woon-winkelen een kostenraming voor akkoord.

Stappenplan | Uitgebreid interieuradvies & interieurstyling

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieuradvies

3

Kostenraming & interieur-plan

4

Woon-winkelen

5

Interieur styling

Goed om te weten

 • Het budget welke benodigd is voor de aankopen zal voorafgaand aan de woon-winkelen op basis van een offerte/ kostenraming worden vastgesteld. Je kunt hiervoor zelf een budget opstellen zodat wij kunnen oriënteren of alle gewenste aanpassingen binnen dit budget mogelijk zijn.
 • Voorafgaand aan deze service zal er altijd ter inventarisatie een interieuradvies dan wel ontwerp plaats vinden.
 • Ons aanvullend tarief voor het woon-winkelen zelf en de interieur styling aan huis is €75,- per uur incl. btw.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Wij werken voornamelijk in de plaatsen en regio’s Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Schiphol en omstreken. Woon je ver buiten deze regio maar wil je toch graag ons advies en gebruik maken van de woonshop service en onze interieur styling diensten. Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.
 • Producten aangekocht via inkoopcentra en beurzen kunnen vaak niet meer geruild of retour gebracht worden.
  Je kunt echter van op aan dat alles zorgvuldig en met smaak voor je wordt uitgezocht aan de hand van jouw budget, de gemaakte afspraken en jouw woonwensen. Indien er vroegtijdige een schade of een defect ontstaat, zullen wij overleggen met de desbetreffende leveranciers voor een passende oplossing. Hierover vind je meer informatie in de algemene voorwaarden via de contact pagina op deze website.

Aanvullend mogelijk

3d interieurontwerp/ visualisatie, online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling
(zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling.
Een langer of aanvullend advies en ontwerp voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).