MKB interieurontwerp & project inrichting

Home MKB interieurontwerp & project inrichting

[Unieke werkruimtes, ontvangst- en verblijfsruimtes]

MKB & Hospitality

Bij SBZ Interieur Design gaat het niet alleen om het ontwerpen van een ruimte; het gaat om het creëren van ervaringen. Stelt u zich een omgeving voor die zowel adembenemend als functioneel is, een plek waar elke hoek, elk detail, bijdraagt aan een unieke klantbeleving. Of u nu actief bent in de hospitality of een geheel andere sector, wij zijn er om die visie samen met u te realiseren.

Onze dienstverlening, van interieurontwerp tot projectrealisatie en sfeervolle styling, is een reis op zich. Ons team brengt een unieke mix van creativiteit, technische knowhow en ervaring vanuit een werkachtergrond in het toerisme en de hospitality die uw project naar een hoger niveau tilt.

Waarom SBZ Interieur Design?
Hoewel wij ons voornamelijk richten op gastvrijheids- en hospitalityprojecten, verwelkomen ook geregeld klanten uit andere bedrijfstakken. Naast b2B staan wij ook voor onze particuliere klanten klaar met interieurontwerp en styling gericht op bijvoorbeeld een vakantiewoning voor eigen gebruik of de verhuur en Bed&Breakfast (aan huis).

Dankzij Susanne’s unieke jarenlange werkervaring in hospitality en toerisme, opgedaan voordat zij aan haar reis in de interieur branche begon, begrijpen we als geen ander wat er nodig is om een gastvrije en aangename omgeving te creëren.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten en gerenommeerde partners om tot het beste resultaat te komen.
Voelt u zich geïnspireerd? Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen. Laten we samen ontdekken hoe we uw ruimte kunnen transformeren in een ware beleving.

Wij werken o.a. samen met deze gerenommeerde partners...

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke en hospitality partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

socials & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.