Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Zakelijk interieurontwerp, concept en totaal project

  /  Zakelijk interieurontwerp, concept en totaal project

Onze zakelijke interieur diensten

Voor onze zakelijke cliënten staan wij graag klaar om mee te denken d.m.v. een interieurontwerp, concept & advies, lichtplan en zelfs de complete project begeleiding inclusief interieur styling van binnen- en buitenruimtes. Zowel op technisch als interieur gebied.

Van concept tot totaal project

Wij ondersteunen u o.a. met actief meedenken bij concept ontwikkeling, een compleet interieuradvies- en ontwerp, technisch advies, (ver)bouwbegeleiding, realiseren, inrichting en styling.

Onze werkwijze start altijd met een inventarisatie gesprek (brainstorm sessie) voor het inventariseren van uw wensen m.b.t sfeer, indentiteit en praktisch gebruik. Na de inventarisatie werken wij een offerte uit voor het het maken van een eerste concept.

Een compleet interieur concept en ontwerp bestaat bij ons standaard uit:
Een interieur indelingsplan, 3D ontwerp en visualisaties, materiaal- en kleurenplan, verlichtingsplan, groen styling plan, sfeerplan en moodboards voor de visualisatie van de beoogde stijl/ sfeer.

De genoemde opties zijn uitbreidbaar met één van ons aanvullende expertise opties afhankelijk van de opdracht invulling.

Realisatie en (re)styling

Voor veruit de meeste van onze cliënten geldt dat zij tevens door ons de project begeleiding, inrichting en styling laten verzorgen. Van a tot z gaan wij met het interieur aan de slag. Dit doen wij in samenwerking met ervaring specialisten op interieurgebied en een keur aan mooie merken passend bij het interieurontwerp en concept. Wij hebben een breed netwerk van technisch specialisten tot aan interieur merken en beschikken over zakelijke inkoop mogelijkheden voor gerenommeerde interieur specialisten.

Wilt u een bestaand interieur laten (re-)stylen met deels bestaande middelen en een keur aan nieuwe producten. Ook dit kan mits het huidige interieur dit nog toelaat qua kwaliteit en stijl pasend bij het nieuwe concept. Denk bijvoorbeeld aan groen styling met planten en bloemen, maar ook accessoires en verlichting.

1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Ieder project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan om de project start tot een fijne beleving te maken. Iedere opdracht is bij ons uniek, offertes maken wij daarom altijd op maat afgestemd op uw concept, wensen en budget.

Ontwerpen & adviseren

Interieurontwerpen en adviezen met veel oog voor detail en een uitgebreide uitwerking interieur-plan vorm inclusief lichtplan, 2D visualisatie en desgewenst een 3D ontwerp. Aansluitend geven wij desgewenst het totaal project op maat verder vorm door het benaderen van de juiste vak specialisten voor de uitvoering. Daarna gaan wij aan de slag met de begeleiding en realisatie van uw project.

d

Begeleiden & realiseren

Project begeleiding en interieurinrichting van a tot z. Van advies t/m styling. Dit doen wij desgewenst samen met ons eigen ervaren netwerk met daarbinnen een breed scala aan vakmensen. Specialisten welke net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

x

Opleveren

De opleving van een project is voor zowel onze cliënten als voor ons een speciaal moment. Het is het moment dat alle ideeën tot leven zijn gekomen met als resultaat een duurzaam, stijlvol en exclusief interieur vol sfeerbeleving. Afgestemd op het concept, ontwerp en budget. Fijn werken en verblijven begint bij SBZ Interieur Design.

Tarief en looptijd projecten

Voor zakelijke opdrachten werken wij zowel op offerte basis als op basis van een vast uurtarief.

De looptijd van onze projecten is afhankelijk van uw wensen, complexiteit van het project, onze capaciteit/ beschikbaarheid en levertijden van o.a. meubels. Tijdens ons inventarisatie gesprek en na het maken van het concept maken wij samen met u concrete afspraken over een streefdatum voor de oplevering.

Onze zakelijke advies, ontwerp en styling diensten kunt u o.a. inzetten voor:

 • Bedrijfsinterieur als een kantoorruimte, vergaderruimtes en ontvangstruimtes
 • Hotel- en/of horeca gelegenheden
 • Vakantiewoning(en) voor de verhuur
 • B&B accomodaties
 • Zorginstelling
 • Salon- en/of praktijkruimte
 • Overige verkeers- en verblijfsruimtes zowel binnen- als buiten

FAQ: Een interieur deels vernieuwen?

Wij houden hier rekening mee. Naast een geheel nieuw interieur is ook een herinrichting met bijvoorbeeld deels bestaande meubels zeker een optie. Wij zorgen dan voor een verfrissende touch-up waarbij wij o.a. gebruik kunnen maken van nieuwe stoffering, kleuren, (klein)meubels, verlichting en/of woonaccessoires. Overleg met ons over de mogelijkheden.

Tot slot: Jouw wensen in samenspel met onze expertise maakt ieder interieur project exclusief.

Mogelijkheden:

 • Zakelijk interieuradvies voor één of meerdere ruimtes
 • Compleet interieur-plan en interieurontwerp desgewenst inclusief groen styling plan (beplating-plan)
 • Indelingsontwerp middels 2D plattegronden en/of 3D visualisatie
 • Concept en stijl visualisatie incl. moodboards en materialenplan
 • Lichtplan en domotica advies
 • Budgetbeheer en planning
 • Inkoop van interieur producten
 • Coördinatie en begeleiding interieur project
 • Inrichting en (re-) styling van de ruimte(s)
 • Buitenruimtes ontwerp en styling
SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

Zij gingen je voor

Reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

#zakelijkinterieur #interieurconcept #hotelinrichten #bedenbreakfastinrichten #hotelconcept #horecainrichten #restaurantinrichten #hotel #vakantiewoning #residence #office #boutiquehotelinterieur #projectbegeleiding #winkelinrichten #saloninrichten #zakelijkinterieuradvies #zakelijkinterieurontwerp #zorginstellinginterieur #cliniqueinrichten #interieurproject #projectinrichting #project #interieurontwerp #interieurontwerper #interieuradvies #binnenhuisontwerper #binnenhuisarchtect #interieurstylist #lichtadvies #domoticaadvies #lichtplan #kantoor #studio #airbnb #boutiquehotel #receptie #interieurconsult #interieurinrichting #stylist #concept #luxe #groenstyling #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interieurdesigner #interieurdesign